Home Contact

Contact

Scrieţi-ne!

Islamul nu este doar o religie a Orientului Mijlociu, ci, mai degrabă, este un mod de viaţă complet pentru oricare individ, de oriunde din lume. Actul convertirii la Islam este foarte simplu. Există doar o singură cerinţă, şi anume aceea de a înţelege şi a crede în cei şase stâlpi de bază ai credinței în Islam, de vreme ce prin aceasta veţi face un angajament pe întreaga viaţă. După aceasta, tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a deveni musulman este să faceţi mărturisirea de credinţă, numită shahadah.

După ce aţi rostit cu sinceritate mărturisirea de credinţă, aţi devenit musulman. Este atât de simplu! Ca şi recompensa pentru intenţia şi angajamentul de a vă supune Creatorului dvs, Allah vă va ierta toate păcatele. Aceasta va fi ca şi cum tocmai v-aţi fi născut, şi vă veţi începe viaţa cu o fila albă şi imaculată.

Vă invităm să ne scrieţi şi să împărtăşiţi cu noi simţămintele dvs sau să puneţi orice întrebare doriţi despre Islam. Echipa noastră va fi încântată să vă ofere suportul pentru găsirea răspunsurilor la întrebările dvs, precum şi să vă ajute să acceptaţi Islamul!

SCRIEŢI-NE