Home Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

1. INTRODUCERE

Prin această notificare de confidențialitate dorim să oferim detalii despre modul de colectare și procesare al datelelor personale când utilizați site-ului nostru religiaislamica.ro.

Prin furnizarea datelor dvs., ne garantați că aveți peste 13 ani.

Site-ul Religia Islamicaeste responsabil pentru datele dvs. personale (în această notificare, site-ul este denumite “noi” sau “nostru”).

Detalii de contact

Denumirea noastră este: Religia Islamica

Adresă de e-mail: [email protected]

Informațiile despre dvs pe care le deținem trebuie să fie corecte și actualizate. Ne puteți informa despre orice modificări survenite prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected]

2. CE DATE COLECTĂM DESPRE DVS. ȘI CU CE SCOP LE PROCESĂM?

Datele personale se referă la orice informație prin care o persoană poate fi identificată. Nu includ date anonime.

Putem procesa următoarele categorii de date personale:

Transmiterea datelor include datele pe care ni le trimiteți, fie prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru, prin e-mail, mesaje, mesaje pe rețele sociale, postări pe social media sau orice altă metoda de transmitere a datelor. Noi prelucrăm aceste date în scopul comunicării cu dvs., pentru păstrarea evidenței și pentru a stabili, urmări sau pentru a apăra eventuale revendicări legale. Motivul aceastor prelucrări se bazeaza pe interesul nostru de a răspunde diferitelor mesaje transmise, de a păstra evidența și pentru a stabili, a urmări sau a răspunde reclamațiilor.

Datele despre client includ date referitoare la achizițiile de bunuri și / sau servicii cum ar fi numele, titlul, adresa de facturare, adresa de e-mail, adresa de livrare, numărul de telefon, datele de contact, detaliile achiziției și detaliile cardului. Noi prelucrăm aceste date pentru a vă furniza bunurile și/sau serviciile achiziționate și pentru a păstra istoricul acestora. Motivul nostru este prezentarea unui contract între dvs. și noi și / sau, la solicitarea dvs., de a începe un astfel de contract.

Datele utilizatorului includ date despre modul în care utilizați site-ul nostru și orice alt serviciu online, împreună cu datele postate spre publicare pe site-ul nostru, sau prin alte servicii online. Noi prelucrăm aceste date pentru o bună funcționare a site-ului nostru și pentru a ne asigura că vă sunt furnizate doar informații relevante, pentru a asigura securitatea site-ului nostru, pentru păstrarea copiilor de siguranță ale site-ului și / sau bazelor de date și pentru a permite publicarea și administrarea site-ului și altor afaceri. Motivul acestor prelucrări este reprezentat de interesul noastru de a gestiona corect site-ul și serviciile noastre.

Date Tehnice includ date despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru și a serviciilor online, cum ar fi adresa IP, datele de conectare, detaliile browserului, durata vizitei paginilor de pe site-ul nostru, vizualizările de pagină și căile de navigare, detalii despre numărul de utilizări a site-ului nostru, setările fusului orar și alte tehnologii ale dispozitivului le utilizat pentru a accesa site-ul nostru. Sursa acestor date provine din sistemul nostru de urmărire si analiză. Noi prelucrăm aceste date pentru a analiza utilizarea de către dvs. a site-ului nostru și a altor servicii online, pentru a a administra și a proteja serviciile noastre, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante și pentru a înțelege eficiența publicității noastre. Motivul acestor prelucrări îl reprezintă interesul nostru de a gestiona corect site-ul și serviciile noastre, de a ne dezvolta serviciile și de a stabili strategia de marketing.

Datele de Publicitate includ date referitoare la preferințele dvs. în materie de primirea a materialelor publicitare de la noi și de la partenerii noștri precum și preferințele dvs. de comunicare. Noi prelucrăm aceste date pentru a vă permite participarea la promoțiile noastre, precum concursuri, trageri la sorți și cadouri gratuite, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante și pentru a stabili eficacitatea publicității. Motivul acestor prelucrări este dorința de a studia modul în care clienții utilizează produsele / serviciile noastre, pentru a le dezvolta și pentru a ne stabili strategia de publicitate

Putem folosi datele despre clienți, despre utilizatori, datele tehnice și de marketing pentru a furniza conținuturi web și reclame relevante pentru dvs. (inclusiv anunțuri Facebook sau alte anunțuri) și de asemenea, pentru a stabili eficiența publicității oferite. Motivul pentru această procesare este dorința de a ne dezvolta serviciile. De asemenea, putem utiliza astfel de date pentru a vă trimite alte mesaje publicitare. Motivul acestor prelucrări a datelor este interesul nostru de a dezvolta serviciile.

Nu colectăm date susceptibile despre dvs precum rasa sau etnia dvs., convingerile religioase sau filosofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informații despre sănătatea dumneavoastră sau datele genetice și biometrice. Nu colectăm nicio informație despre condamnări penale și infracțiuni.

Atunci când colectăm date personale sau cand, conform unui contract existent, dvs. nu ne furnizați aceste date, este posibil să nu putem îndeplini contractul (de exemplu, pentru a livra bunuri sau servicii). Dacă nu ne furnizați datele solicitate, este posibil să anulăm livrarea; dacă vom proceda astfel, vă vom anunța în momentul respectiv.

Vom folosi datele dvs. doar pentru scopul pentru care au fost colectate sau dacă este necesar, într-un scop asemănător. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la [email protected]. În cazul în care trebuie să folosim detaliile dvs. pentru un alt scop,fără legătură, vă vom anunta și explica motivele procesării.

Putem prelua datele dvs. fără consimțământul dvs. atunci când acest lucru este necesar sau permis de lege.

Nu realizăm decizii sau orice tip de profilari automatizate.

CUM COLECTĂM DATELE DVS.?

Putem colecta datele dvs. atunci când acestea ne sunt furnizate direct (prin completarea formularelor pe site-ul nostru sau prin trimiterea de e-mailuri). Este posibil să colectăm automat anumite date de la dvs. pe măsură ce utilizați site-ul nostru prin intermediul cookie-urilor și a tehnologiilor similare.

Este posibil să primim date de la terțe părți, precum furnizorii serviciilor analitice, (Google cu sediul în afara UE), rețele de publicitate (Facebook din afara UE), furnizori de informații de căutare (Google cu sediul în afara UE), furnizori de servicii tehnice, de plată și de livrare (brokeri de date).

Putem, de asemenea, să primim date din surse accesibile publicului, cum ar fi Casele companiilor și Registrul electoral cu sediul în interiorul UE.

INFORMAȚII DE MARKETING

Prelucrăm datele dvs fie în urma consimțământului dvs, fie in vederea îmbunătățirii serviciilor noastre.

Conform Reglementărilor privind Confidențialitatea și Comunicările Electronice, vă putem trimite informații de marketing dacă (i) ați făcut o achiziție sau ne-ați cerut informații despre bunurile sau serviciile noastre, sau dacă (ii) ați fost de acord să primiți informații de marketing și dacă în ambele cazuri nu ați renunțat la primirea acestora. În conformitate cu aceste reglementări, dacă sunteți o companie cu răspundere limitată, este posibil să primiți e-mailuri de marketing fără consimțământul dvs. Totuși, puteți să renunțați la primirea e-mailurilor în orice moment.

Înainte de a împărtăși datele dvs. cu alte terțe părți în scopuri de marketing, vom cere consimțământul dvs. expres.

Puteți cere în orice moment, nouă sau partenerilor noștri, să încetăm să vă trimitem mesaje publicitare, alegând din variantele următoare: [prin conectarea la site și bifarea/debifarea casetelor referitoare la preferințele dvs.] SAU [urmând link-urile de renunțare din orice mesaj trimis] SAU trimițându-ne un e-mail la [email protected].

Dacă renunțați la primirea mesajelor publicitare, această opțiune nu se aplică datelor cu caracter personal furnizate prin alte tranzacții, cum ar fi achiziții sau înregistrarea garanției.

5.TRANSMITEREA DATELOR DVS.

Este posibil să transmitem datele dvs. cu următorii:

  • Alte companii partenere care ne oferă servicii.
  • Furnizori de servicii care ne asigură serviciile IT și de administrare a sistemelor.
  • Consilieri precum avocați, banci, firme de audit și asigurări
  • Organele guvernamentale care ne cer să raportăm datele prelucrate.
  • Partenerii cărora le vindem, transferăm sau cu care fuzionăm.

Solicităm tuturor partenerilor cărora le transferăm date să respecte securitatea datelor dvs. și să le trateze conform legii. Permitem acestor terțe părți să vă proceseze datele personale numai în scopuri specificate și conform instrucțiunilor noastre.

6.TRANSFERUL DATELOR LA NIVEL INTERNAȚIONAL

Împărtășim datele dvs. în cadrul grupului nostru de companii care implică transferul datelor dvs. în afara Spațiului Economic European (SEE).

Țările din afara Spațiului Economic European (SEE) nu oferă întotdeauna aceleași nivel de protecție a datelor, prin urmare legea europeană a interzis transferarea datelor cu caracter personal în afara SEE, cu excepția cazului în care transferul îndeplinește anumite criterii.

Mulți dintre partenerii noștri care ne furnizează servicii se află în afara Spațiului Economic European (SEE), astfel încât prelucrarea datelor dvs. va implica transferul de date în afara SEE.

Atunci când transferăm datele dvs. în afara SEE, facem tot posibilul să garantăm un grad de securitate similar, prin asigurarea că există cel puțin una dintre următoarele măsuri de protecție:

  • Vom transfera datele dvs. doar în țări pe care Comisia Europeană le-a aprobat ca furnizând un nivel adecvat de protecție a datelor personale; sau
  • Atunci când folosim anumiți furnizori de servicii, putem face uz de anumite contracte, coduri de conduită sau mecanisme de certificare aprobate de Comisia Europeană, care conferă datelor personale aceeași protecție pe care o are în Europa; sau
  • Dacă folosim furnizori din SUA care fac parte din Scutul de Protecție al confidențialității UE-SUA, este posibil să le transferăm date, întrucât oferă aceleași garanții.

Dacă nu este disponibilă niciuna dintre garanțiile de mai sus, putem solicita consimțământul dvs. pentru transferul respectiv. Puteți anula această aprobare în orice moment.

7. SECURITATEA DATELOR

Am introdus măsuri pentru a preveni pierderea accidentală, utilizarea, modificarea, dezvăluirea sau accesarea datelor dvs.neautorizat. Accesul la datele dvs. personale este permis doar acelor angajați și parteneri care trebuie să cunoască astfel de date în scopul tranzacțiilor. Aceștia vor procesa datele dvs. doar în urma instrucțiunilor noastre și va trebui să păstreze confidențialitatea.

Există proceduri în vigoare pentru a ne ocupa de posibile infracțiuni și vă vom informa atât pe dvs. cât și autoritatile despre acestea, dacă suntem obligați din punct de vedere legal.

8. PĂSTRAREA DATELOR

Vom păstra datele dvs. doar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv completarea rapoartelor legale sau contabile.

Atunci când decidem durata de păstrare a datelor dvs., privim la cantitatea, natura și sensibilitatea acestora, la posibile riscuri cauzate de utilizarea sau divulgarea neautorizată, la scopul procesărilor (dacă acestea pot fi realizate prin alte mijloace).

În scopuri fiscale legea ne obligă să păstrăm informații de bază despre clienții noștri (inclusiv date de contact, de identitate, date financiare și tranzacții) timp de șase ani după ce nu ne mai sunt clienți.

În anumite situații, putem plasa datele dvs sub anonimat, pentru cercetări sau în scopuri statistice, cazuri în care putem folosi aceste informații pe o perioadă nelimitată, fără a vă anunța în prealabil.

9. DREPTURILE DVS. LEGALE

Conform legilor privind protecția datelor, drepturile dvs. includ dreptul de a solicita accesul, de a corecta, de a ștergere, de a restricționa, a transfera, de a obiecta procesării, sau (când motivul legal este abrobat) de a anula aprobările acordate.

Dacă doriți să folosiți oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa: [email protected].

Nu veți fi taxați la accesarea datele personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Este posibil totuși să percepem o taxă atunci când solicitarea dvs. este neîntemeiată, repetată excesiv sau când refuzați să vă conformați solicitării noastre.

Este posibil să vă cerem informații pentru a confirma identitatea și pentru a vă asigura dreptul la accesarea informațiilor (sau oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o măsură de protecție a datelor pentru a nu fi divulgate persoanelor neautorizate. De asemenea, vă putem solicita informații suplimentare când este solicitată accelerarea răspunsului nostru.

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor în decursul unei luni. Răspunsul nostru poate dura mai mult de o lună atunci când solicitarea dvs. este complexă sau dacă ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța.

Dacă nu sunteți mulțumiți de modul de colectare și folosire al datele dvs., puteți adresa o plângere autorităților de supraveghere din UE care se ocupă cu protecția datelor. V-am fi recunoscători dacă ne-ați contacta mai întâi pe noi înainte de a face plângere, pentru a încerca să o rezolvăm .

10. LINK-URI PARTENERE

Site-ul nostru poate include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații partenere. Făcând click pe acele linkuri sau activând aceste conexiuni, permiteți partenerilor noștri să colecteze sau să transmită datele dvs. Nu deținem controlul asupra acestor site-uri partenere și nu suntem responsabili pentru politica lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți anuntul de confidențialitate al fiecărui site pe care îl vizitați.

11.POLITICA DE COOKIE-URI

Vă puteți seta browser-ul să refuze anumite sau toate cookie-urile sau să vă avertizeze atunci când site-urile doresc să acceseze cookie-urile. Dacă dezactivați sau refuzați cookie-urile, rețineți că anumite părți ale acestui site pot deveni inaccesibile sau este posibil să nu mai funcționeze corect.